NÉZD MEG EZEKET IS

Weboldal készítés

Reszponzív – azaz mobilbarát Weboldal készítés.

 

Miért jó/szükséges a mobilweb?

Az internethez egyre többen férnek hozzá mobileszközről. A webhelyekre érkező felhasználók többsége valószínűleg mobileszközt használ.

A nem reszponzív (mobilbarát) weboldal, nem alkalmazkodik a kijelzők méretéhez. A felhasználóknak egyenesen pokoli olyan weboldalakat megtekinteni amelyek nem alkalmazkodnak a képernyő felbontásokhoz. Rengeteg időt kell eltölteni felettük miközben tili tolizni kell az oldalt, hogy kibogarásszák belőle a lényeges tartalmakat.

2015-től A Google a kereső rendszer rangsorolásánál a NEM mobilbarát webeket rossz helyre rangsorolja. A webhelyek mobilbarát tervezésével biztosítható, hogy az oldalak minden eszközön megfelelően működjenek. (mobiltelefon, Okostelefon, Tablet, Notebook, E-book…)

A Google szigorított azzal, hogy megszűri azokat a weboldalakat, amelyek nem megfelelően jelennek meg a mobileszközökön az alkalmazott technológiákból kifolyólag, miszerint a mobilbarát weboldalakat jobb helyre rangsorolja a mobil eszközökön, és asztali számítógépeken egyaránt.

Ez biztosan érdekel

AKCIÓNK

A LEROSTUDIO is Segít Önnek!

70%-os kedvezményt adunk 2021 12. 01-ig !
Minden weboldal, és webáruház készítésének az árából.

 

Reszponzív,- Mobilbarát Weboldalkészítés,

Weboldalak frissítése mobilra, tabletre,

Webshop/Webáruház készítés.

Elérhetőségek