Napihasznos Szerelem

6 jel, ami megcsalásra utal, és nem is gondolnád :(

6 jel, ami megcsalásra utal, és nem is gondolnád..

A megcsalással kapcsolatban egy dolog biztos: előbb vagy utóbb úgyis kiderül. Egy csomó olyan árulkodó jel létezik ugyanis, amiről a hűtlen fél felismerhető, de ha az alap bakikat sikerül esetleg kivédeniük, akkor is ott egy rakás másik, amit még a profi csalók sem tudnak elkendőzni. Most lerántjuk ezekről a leplet!

1.Nincs rajongás
Az új hobbi lehet egyfajta pótcselekvés, de akár jó kis álca is a meghitt légyottoknak, szerencsére nagyon egyszerűen eldöntheted, melyikkel van dolgod. Az, aki ténylegesen valami újba vágja a fejszéjét, az általában rajongással beszél róla, akárcsak te az új kedvenc sorozatodról. Viszont ha elzárkózik, nem szívesen mesél, és láthatóan semmilyen szenvedélyes érzelmet nem mutat a dolog iránt, az meglehetősen gyanús. Legalább annyira, mint a hosszúra nyúlt munkaidő a melóban.

2.Mindenért IS hibáztatnak
A visszatámadás és a féltékenység is olyan jel, amire már érdemes felkapnod a fejedet. A hűtlen pasi saját magából indul ki és simán megvádol téged megcsalással, ezzel magát leplezve. A vádaskodással és a kritizálással ilyenkor pont azt képzi le, ahogyan ő érzi magát, csakhogy rajtad csattan az ő lelkiismeretfurdalása. A legjobb taktika amúgy az, ha nem mész bele ezekbe a helyzetekbe, hanem mielőbb felszínre hozod az igazságot.

3.Éles nézőpontváltás
Vallásos pároknál előfordul, hogy a hűtlen fél elfordul a felekezettől, de ez egyébként bármelyik kapcsolatban megeshet hasonló, az értékrend felrúgásával. Lehet, hogy a barátoddal nagyon hasonlóan gondolkodtatok eddig az életről, de ő egyik pillanatról a másikra teljesen új irányokat emleget. Sanszos, hogy ilyenkor valaki olyan áll a háttérben, aki szintén ezt a nézőpontot vallja, innen ered a hirtelen pálfordulás.

4.Csak a pénz
Az anyagiasság is határozottan intő jel. A pénz egyre több frusztrációt okoz a kapcsolatotokban, sőt az sem kizárt, hogy a másik már egyáltalán nem tervez semmire, még nagy bevásárlásra sem költeni. Ennek az az oka, hogy nem akar már semmilyen mértékben elköteleződni, de ezt nem vállalja fel nyíltan, inkább a rossz anyagi helyzetre hegyezi ki a dolgot.

5.Megváltozott technikai háttér
Amennyire gyanús a túlzott pötyögés a mobilon, annyira aggasztó az is, ha valaki teljesen leszokik róla, mert simán megeshet, hogy ezzel csak a lebukás veszélyét akarja visszaszorítani. Ezért nem jelentkezik be már sehova az otthoni gépen, ezért nem használja a telóját, sőt, ezért lehet az is, ha hirtelen kifogásokkal jelszót cserél.

6.Baráti változások
A barátok viselkedését is érdemes figyelned, ha gyanakodsz a pasidra. Ugyanis sokszor megesik, hogy ők már rájöttek a titokra, de nem tudják (vagy nem akarják) elmondani neked a hűtlenség tényét. Ezért feltűnően kerülnek téged, vagy, ha mégis közös programot csináltok, akkor egyszerűen túlzott kedvességgel és óvatoskodással kezdenek viselkedni veled szemben.

forras: https://cosmopolitan.hu

LEROFASHION – KÉZZEL KÉSZÍTETT NEPÁLI RUHÁZAT

 

 

Még szintén kedvelheted