Napihasznos Szerelem

12 tipp a tökéletes csókért

12 tipp a tökéletes csókért
Hogyan kell csókolózni?
Szeretnéd megtudni, mit és hogyan csinálj az első csóknál vagy csak tovább tökéletesítenéd a csóktechnikádat? Kövesd tippjeinket, és a legközelebb garantált lesz a siker!

1. Az időzítés a legfontosabb
A csók általában sokkal kellemesebb, ha megvan hozzá a megfelelő hangulat, és nem csak hirtelen lesmárolod a partneredet. A legtökéletesebb pillanat az első csókra az, amikor csak ketten vagytok, éppen szünet van a beszélgetésetekben, és mindketten mélyen egymás szemébe néztek. Te is létrehozhatod ezt a pillanatot! Akár egy buliban is, csak próbálj elszakadni a tömegtől, közelebb húzódni partneredhez. Közben tartsd fenn a szemkontaktust, és hagyd, hogy a beszélgetés magától megszakadjon a kellő időben! Mindketten érezni fogjátok, mikor jött el az alkalmas pillanat.

2. Ne aggódj a leheleted miatt
A tökéletes csók titkaA leheletednek nem kell feltétlenül mentolosabbnak lennie, mint a partneredének. Például, ha együtt vacsoráztok, és mindketten fokhagymás ételt fogyasztotok, nem kell aggódnod, hogy a leheleted az övénél kellemetlenebb lesz. Tarts magadnál mentolos rágót, de figyelj arra, hogy ne rágózz megállás nélkül! Erre egyáltalán nincs szükség, ne légy túlbuzgó!

3. Kezdd az ajkakkal
Kezdhetsz kisebb csókokkal az arcon, a nyakon, a száj szegletében, majd az alsó és felső ajkakon, eljutva a valódi csókig, mikor már mindketten nyitott ajkakkal csókolóztok.

4. Nem csak a nyelvé a főszerep
Az úgynevezett francia csók során mindkét fél használja a nyelvét, de a csók enélkül is kellemes lehet. Ha mégis szeretnéd kipróbálni, nyisd egy kicsit szélesebbre a szádat, lágyan érj a nyelveddel kedvesed nyelvéhez, és finoman játszadozz vele! Hogy te hogyan mozgatod a nyelved, az csak tőled függ, de mindenképp érzéssel csináld! Ne vidd túlzásba, a kevesebb néha több.

5. Használd okosan a kezed
A legjobb hely a kezeid számára a partnered nyaka vagy dereka körül, a tarkójánál vagy (ha extra-romantikus akarsz lenni) a kedvesed arca körül van. Igazán kár lenne csak úgy, magad mellett lóbálni őket!

Ágynemű garnitúra Bézs Szivecskével 7 részes

6. Lélegezz
Tartsatok kisebb szüneteket, és közben nézz mélyen a partnered szemébe! Így nemcsak fellélegezhetsz a csókolózás közben, de édesen egymásra is mosolyoghattok.

7. Óvatosan a fogakkal
Próbáld meg elkerülni a fogaitok ütközését! Ez akkor fordulhat elő, ha nem egyszerre döntitek meg a fejeteket. Ha mégis „összezörrentek”, csak nevessetek rajta, és folytassátok tovább – ez még nem olyan nagy ügy! Néhány „csóklecke” után már te is rá fogsz jönni, hogyan kerüld el a fogaitok összekoccanását. Lehet, hogy tetszeni fognak az apró harapások az ajkakon és a nyelven, de állítsd le a partnered, ha túl sok!

8. Pörgesd fel
Ne hagyd mozdulatlanul az ajkaidat és a nyelvedet pár másodpercnél hosszabb ideig! Az első csók kezdeti izgalma vérpezsdítő, de a dolgok unalmassá válhatnak, ha nem változtattok semmin.

9. Ha kétséged van, hagyd, hogy ő vezessen
Nem kell csókszakértőnek lenned ahhoz, hogy jól csókolózz! Ha nem vagy biztos benne, hogy mit és hogyan csinálj, bízd magad a partneredre, és sodródj az árral! Mindaddig, amíg élvezitek, amit csináltok, és érzitek a pillanat varázsát, menni fog a csókolózás.

10. Nem baj, ha elneveted magad
Ha úgy érzed, nevetned kell, vagy egy viccet kell elsütnöd, hogy feloldd a feszültséget és elrejtsd idegességedet, tedd csak meg nyugodtan! Valószínűleg a partnered is legalább olyan feszült, mint te, és ez számára is oldaná a feszültséget.

Ágynemű 3D minta Szürke Szín Oroszlán 2 részes

11. Ne félj beszélni róla
A csók akkor a legjobb, ha mindkét fél élvezi. De ne félj azt sem szóvá tenni, ha valami nem kellemes vagy egyenesen fájó! Nyugodtan szólhatsz, hogy: „Ne haragudj, de ez fájt. Megpróbálnál kicsit gyengédebb lenni?”

A kedvesség enyhítheti a legkínosabb pillanatokat is! Ráadásul, ezt az alkalmat felhasználhatod arra, hogy megtudd, mi a véleménye a partnerednek a te csókolózási technikádról.

12. Érezz rá, mikor kell abbahagyni
Ha ez az első alkalom, hogy csókolóztok, szorítkozz rövidebb csókolózásra. Számos alkalmatok nyílik majd az újabb csókra, addig is hagyd, hogy epekedjen a csókjaidért!

A csókolózás nem tudomány. Rájönni arra, hogy te és a partnered hogyan élvezitek a legjobban, egy olyan folyamat, mely alatt sokat fejlődsz majd. Az, hogy számodra egy csók mikor és hogyan a legjobb az időtől, a helyzettől, és a partneredtől függ. Ne feledd, minél többször csókolózol, annál jobban belejössz majd!

 

Még szintén kedvelheted